De Kracht van zorgprofessionals

Informeer zorgmedewerkers over de vele mogelijkheden die de zorg biedt.

‘Er is meer mogelijk dan je denkt’

Beste supporter van zorginspirator.nl, 

Voor zorgprofessionals is de wereld ingrijpend veranderd. Iedereen heeft gevoeld hoeveel inzet en kwaliteit deze beroepsgroepen aan de dag leggen, maar de werkdruk blijft onverminderd hoog. Soms verliezen zorgprofessionals daarom uit het oog hoe mooi deze sector is, en hoeveel er mogelijk is. Kunnen we hen helpen, hen laten inzien dat ze zichzelf niet mogen vergeten?

Samen motiveren
De onafhankelijke tool www.zorginspirator.nl kan hen helpen aan hun eigen ontwikkeling te blijven denken. Op het platform krijgen alle professionals in de zorg – die hun loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en werkplezier belangrijk vinden – inspiratie en onafhankelijk advies over hun mogelijkheden. Maar dat moeten ze wél weten. Samen kan het ons lukken de tool onder de aandacht te blijven brengen. Help je mee?

Hoe kan je bijdragen?
Onderaan deze pagina vind je verschillende bestanden om gratis te downloaden. Dat loopt uiteen van kant-en-klare socialmediaposts, tot aan persberichten en achtergrondinformatie over de campagnes om zelf aan de slag te gaan, als je bijvoorbeeld een communicatiefunctie binnen het zorgdomein hebt.

Wat vind je waar?
Om te delen binnen je organisatie en netwerk kun je kiezen uit
* Corporate informatie: jaarrond bruikbaar
* Actuele, online campagnes: fris en kortstondig.

Met de variatie hopen we samen met jou zorgprofessionals blijven inspireren en motiveren om www.zorginspirator.nl  te bezoeken. In de mappen vind je middelen en opties om vrij te gebruiken. Maar jij weet als geen ander waar je doelgroep behoefte aan heeft, dus volg gerust je eigen plan. Kies en combineer naar eigen inzicht.

Behoefte aan meer of anders?
Er is een LinkedIn-, Facebook– en een Instagramaccount. Er is een uitleg van 1 minuut op YouTube en meer wensen mag je altijd doorgeven via a.teeuwen@CAOP.nl. Graag zelfs.

Alvast zeer bedankt voor jouw hulp en inspanningen.

Namens de initiatiefnemers*,

Annette Teeuwen
Projectleider Zorginspirator

Werknemers- en werkgeversorganisaties verenigd in A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG, StAZ en Ambulancezorg.nl.

Middelen voor eigen integratie (gratis downloaden) 

Actuele campagne

Corporate informatie (o.a. Achtergrond, persbericht)

Corporate middelen (Posters, headers, logo’s, social)